0

toi-zaterdag-15-november-1 150Natuurlijk hebben jullie eerst nog een fantastische zaterdagavond voor de boeg, waar jullie weer eens flink de bloemetjes buiten kunnen gaan zetten. Morgen zal daarom vooral gebruikt worden om flink bij te komen en op te laden voor de komende week en dat doen we in een comfy outfit.

“On Wednesdays we wear pink!”, maar op zondag dragen we het liefst niets anders dan comfortabele sweaters. Gelukkig is dit item dit seizoen helemaal hot en gelukkig kwamen we deze leuke grijze tegen met een kittig luipaard printje. Deze fake leather pants zitten net als een jeans en zijn daarom ideaal voor jouw luie zondag. Als je dan toch naar buiten moet komt deze beige trenchcoat goed van pas, in Nederland weet je maar nooit wanneer er weer een regenbui kan losbarsten.

Een typische zondagse outfit is absoluut niet compleet zonder een paar leuke sneakers. De animal print laten we in dit item ook weer terugkomen door het hoge exemplaar van Michael Kors. En als je bijvoorbeeld een frisse neus gaat halen in het bos of op het strand zorg er dan voor dat jij jouw thermoskan met de hoognodige koffie op kan bergen in deze handige rugzak.

Bekijk de look hieronder. Wil jij jouw zondag doorbrengen in deze outfit? Klik dan op één van onderstaande linkjes om te bestellen.

Jas
Trui
Tas
Broek
Schoenen

  • toi-zaterdag-15-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties