0

TOI 150Het weekend zit er weer op, dus nog even genieten van je laatste weekend momentje en met deze hippe polkadot kom je ook morgen helemaal flawless voor de dag.

Kies voor een fashionable look in een stipje en ga lekker over de top met een extreme polkadot. Dit is echt een statement pièce en trekt alle blikken naar jouw toe. En omdat het nog steeds mooi weer is kunnen we dit playsuitje lekker combineren met zomerse sandaaltjes in een frisse kleur.

Mix je outfit met een knalkleur zoals azuurblauw. Dit kleurtje geeft de frisse en zomerse sfeer goed weer en ook voor je andere accessoires kun je dus kiezen voor dat kleurtje.

Maak je outfit af met de ultieme nagellak van Deborah Lippman. In het potje zit een perfect kleurtje dat matched met je sandaaltjes en je telefoon hoesje. Dit blauw groenige kleurtje komt ook terug in de mirrored zonnebril. Sowieso zijn de sunnies echt een musthave, want door het witte frame en de olie kleurtjes kun je hem echt met iedere outfit combineren én staat hij ook altijd super vrolijk.

Vind je de outfit ook helemaal leuk? Klik dan op onderstaande links om meteen te bestellen.

sunnies
playsuit
phone case
nagellak
sandaaltjes

  • TOI 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties