0

toi-vrijdag-19-december-1Het weekend zo vlak voor de feestdagen is er één om alvast al jouw krachten te sparen, zodat je genoeg energie hebt om het grote kerstdiner weg te werken of tot in de late uurtjes te dansen op de Christmas party. Ondanks dat het morgen een rustig dagje wordt, is jouw outfit natuurlijk altijd fashionable.

Uiteraard kan een shoptripje altijd gemaakt worden om nog snel de laatste kerstcadeautjes te scoren of de finishing touch aan jouw feestoutfit. Voor deze gelegenheid doen wij inspiratie op uit de stijl van ‘s werelds bekendste stylisten Rachel Zoe. Deze dame wordt regelmatig gespot tijdens het shoppen in een comfortabele flair jeans, dat ieder figuur goed doet. Alle poespas bewaren we voor de kerstdagen en daarom dragen we op de spijkerbroek een mooie witte blouse en een heerlijk warme maxi cardigan.

Gelukkig hoef je op deze relaxte zaterdag niet langs de winkels te hollen en daarom kies jij voor een paar mooie enkellaarzen met een flinke hak. Als een echte Hollywood styliste kan jij op je gemak alle mooie feestelijke etalages bekijken. Helaas is hier niet zulk mooi shoppingweer als in Beverly Hills, maar gelukkig biedt deze trendy beanie uitkomst. Hierdoor hoef je je dus ook niet druk te maken om een bad hair day.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Muts
Vest
Blouse
Broek
Schoenen

 

 

  • toi-vrijdag-19-december-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties