0

toi-woensdag-12-november-1 150Nu de woensdag langzaam op zijn einde loopt, zit de helft van de werkweek er alweer op en hoeven we nog maar twee dagen te bikkelen voordat we kunnen gaan genieten van het weekend. En voor deze één-na-laatste dag gaan we niet al te moeilijk doen.

Uiteraard hoef jij niet dagelijks jezelf te hullen in mantelpakjes en hakjes, want een stoere outfit is net zo leuk en kan prima op het werk. Hiervoor is de houthakkers blouse uitermate geschikt, want hoe vrouwelijk jouw stijl ook is de checked print voorziet iedereen van stoere touch. Daarnaast kan natuurlijk de ripped jeans niet ontbreken bij deze look en deze van ModeMusthaves.com staat onwijs mooi bij het blauwe van de blouse.

Ga jij nergens heen zonder jouw tablet of laptop? Die moet je natuurlijk wel veilig kunnen opbergen en voor morgen laten we de ongemakkelijke handtassen in de kast liggen. Kies voor deze comfy rode geruite rugzak, waar alles in past wat jij nodig hebt om de donderdag door te komen. Voor de absolute hakken liefhebbers gaan we toch de hoogte in met de wedges van Isabel Marant. In deze tijd van het jaar is geen look compleet zonder een beanie op het hoofd.

Bekijk de look op onderstaande foto. Wil je deze bij elkaar shoppen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Blouse
Jeans
Muts
Tas
Schoenen

  • toi-woensdag-12-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties