0

toi-woensdag-5-november-1 150Morgen komt officieel de Alexander Wang x H&M in de schappen van de Zweedse modeketen en als fashionista moet je natuurlijk ‘s morgens vroeg richting het dichtstbijzijnde filiaal om jouw verlanglijstje bij elkaar te shoppen, maar niet zonder een fashionable outfit.

Heel modeland heeft naar dit moment toegeleefd sinds april en daarom moet jij er op jou best uitzien als jij morgen in de lange rij staat te wachten om binnen te komen. Natuurlijk moet jij wel warm blijven als je in de kou staat en dan zit je goed met deze lange zwarte cardigan van een heerlijk aaibaar stofje. De collectie die jij wil gaan scoren bestaat uit sportieve items en daarom ga jij morgen nog even super vrouwelijk de deur uit met dit lieve polkadot jurkje. Wie voelt zich nu niet op en top vrouw als je dit draagt?

Alle celebs en bloggers worden de laatste tijd gespot met over de knie laarzen en om deze trend kan je dit najaar niet heen. Deze die je all the way kan dicht rijgen, geven het nogal brave jurkje gelijk een sexy fashion touch. Uiteraard moet jij jouw handen vrij houden als jij die ene jas uit iemand anders handen moet grijpen en daarom is dit rode Michael Kors schoudertasje onwijs handig. Laat de rest van de rij weten dat het allemaal om jou gaat met dit statement telefoonhoesje en jij zal alles waar jij al maanden lang naar uitkijkt scoren.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Jurk
Vest
Telefoon hoesje
Tas
Laarzen

  • toi-woensdag-5-november-2 500

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties