0

toi-woensdag-19-november-1 150Iedere vrouw wil graag complimentjes ontvangen over haar outfit en daarom doen we iedere dag weer ontzettend ons best om zo fashionable mogelijk voor de dag te komen. Natuurlijk moet op de laatste dag van de werkweek vooral geknald worden en dat doe je zeker met deze tomorrow’s outfit inspiration.

Een goede manier om ervoor te zorgen dat jij bij iedereen zal opvallen met jouw outfit is door er glitter aan toe te voegen. Er hoeft maar één lichtstraaltje op jouw te vallen en jij steelt de show met jouw stralende look. Deze fantastische sweater met een grote mond van pailletten is zowel leuk voor op het werk als daarna om het weekend in te luiden. Jeans alleen maar in de kleur blauw? Dacht het even niet: als je een echt compliment wil scoren van die leuke collega op jouw werk, trek jij deze gouden jeans aan van SuperTrash.

Met kleding kun je veel bereiken om op te vallen tussen alle andere dames die ook hun best hebben gedaan om er zo goed mogelijk uit te zien. Natuurlijk maken accessoires het grote verschil en vooral deze ring van Beau Monde. De ring met stenen is een echte eye catcher en waarschijnlijk zal jij honderd keer per dag de vraag krijgen waar jij deze hebt gekocht. Sneakers laten we in de kast liggen voor zondag of maandag, morgen trekken we mosterdgele over the knee laarzen aan waardoor jij je op en top vrouw zal voelen. We voegen nog een touch of glitter toe door een adorable pailletten tasje en jij zal zelfverzekerd het weekend ingaan door alle complimenten die je hebt gehad over jouw outfit.

Bekijk de outfit voor morgen hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Ring
Trui
Tas
Broek
Laarzen

  • toi-woensdag-19-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties