0

Iedereen hetoi-zondag-28-september-1 150eft ergens in zich een sexy biker chick zitten, alleen laat de één dat net wat vaker zien dan de ander. Zo midden in de week mag je dat brave imago los laten en de wilde kant in jezelf naar boven halen met deze tomorrow’s outfit inspiration.

In deze tijd van het jaar gaat haast niemand over straat zonder zich te hullen in een stoer leren biker jack, die niet te warm en niet koud is. Uiteraard is dit jasje onmisbaar voor jouw sexy look van morgen. Denim on denim is op dit moment een regelrechte trend, maar vind je dit net iets too much kies dan alleen voor deze denim blouse. Deze combineer je met deze amazing biker broek van SuperTrash, die jouw motor look helemaal af maakt.

Een stoere motor chick zonder een stel high heels kan natuurlijk niet! Deze blauwe enkelboots met een flinke hak passen perfect bij het denim en zwart van jouw outfit. Het kan nog wel eens koud worden op de tweewieler en dan komt deze grijze sjaal goed van pas. Wil je het nog een extra sexy touch geven, voorzie dan jouw lippen van een laag rode lipstick en you are ready to go!

Bekijk de look hieronder. Wil je hem bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Sjaal
Jas
Blouse
Broek
Schoenen

  • toi-zondag-28-september-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties