0

150Met dit weer komen de fijne zomer outfits ook weer te voorschijn. Voor morgen hebben we een safari meets Sex and the City outfit klaargelegd. Hierbij kun je denken aan een creatie à la SATC. Ken je de extreme outfits van de heerlijke nog? Een totaal mismatchend item bij een fashionable outfit? Dat mag!

Alles mag deze zomer, kies voor drukke prints, print op print of ga voor leuke statement shirts. De zomer begint dit weekend als het aan de zon ligt, dus zet je mooiste zonnebril op en geniet van deze mooie dag.
Om deze dag nog mooier te maken dan hij al is kiezen we voor een safari printje waarmee je helemaal zomers en fashionable voor de dag komt. Voor de funny ‘Carrie’ twist gaan we voor een grappig statement shirt.
Om het toch helemaal fashion af te sluiten kiezen we voor mooie accessoires zoals high sandals en zonnebril matchend in de kleur van de broek. De taupe kleur van het tasje komt ook terug in de print van de broek. Zo wordt het een leuke, zomerse en SATC-ish outfit, maar is wel alles goed op elkaar afgestemd.

Trousers
Shirt
Wedges
Bag
Sunglasses

  • TOI

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Nanda Roelofs)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties