0

toi-zaterdag-18-oktober-1 150Dit weekend zullen we kunnen gaan genieten van de paar laatste mooie dagen van dit jaar en hier moeten we natuurlijk goed gebruik van gaan maken. Gelukkig is haast iedereen vrij op deze zonnige dagen, dus plan je agenda maar vol met leuke activiteiten.

Natuurlijk is geen zaterdag compleet zonder de juiste outfit en die hebben wij alvast voor jullie uitgezocht. Wat je plannen morgen ook zijn een zwarte ripped jeans komt bij alle gelegenheden van pas of je nou op een terras gaat zitten of over het strand gaat wandelen. Animal prints zijn op dit moment een absolute trend en dit t-shirt met zebra design past hier natuurlijk goed tussen. Hou deze groene regenjas bij de hand, we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar in Nederland is het altijd mogelijk dat er een paar spetters kunnen vallen.

Uiteraard gaan we er wel vanuit dat het zonnetje volop zal gaan schijnen en dan kan jij natuurlijk niet zonder een fijn paar sunnies. Deze zonnebril met cat eye model van Nelly zorgt ervoor dat jij net zoveel straalt als de zon dat doet. De hakken bewaren we voor de zaterdagavond, morgen overdag ga jij op stap op deze comfy Adidas sneakers.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Zonnebril
Jas
Shirt
Broek
Schoenen

  • toi-zaterdag-18-oktober-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties