0

toi-woensdag-25-november-1 150Het duurt nog maar eventjes en we zitten alweer in de laatste maand van het jaar, dus kunnen we de laatste paar dagen van november nog even gaan knallen. We kiezen niet voor een grauwe outfit, maar juist eentje met kleur en daarom dragen we morgen paars.

Deze kleur is namelijk een absolute must om te dragen tijdens het najaar en staat ook nog eens iedereen goed. We kiezen voor een stunning blouse, die we dicht kunnen knopen met een leuke strik. Om jouw look voor morgen iets minder ‘lief’ te maken combineren we de top met een stoere leren joggingbroek. Met de koude temperaturen kan je de deur echt niet meer uit zonder een aaibare faux fur coat om onderweg lekker warm te blijven.

Met de jas dicht ziet niemand meer de prachtige kleur die jij draagt en daarom stoppen we onze voetjes in deze prachtige paarse laarsjes. Prince mag dan zingen over Purple Rain, maar hopelijk blijft het droog. Echt opvallen doe je pas met deze stunning armband, met paarse steentjes erin. Uiteraard is deze accessoire van Beau Monde.nl ook perfect geschikt om in iemands schoen te doen voor Sinterklaas.

Bekijk de outfit op de foto hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op de onderstaande linkjes.

Jas
Blouse
Armband
Broek
Schoenen

  • toi-woensdag-25-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties