0

toi-vrijdag-10-oktober-1Happy girls are the prettiest! Het is een bekende quote van Audrey Hepburn en de beroemde actrice heeft een punt. Je glimlach is namelijk je mooiste accessoire. Maar, die glimlach kun je accentueren en benadrukken met een mooi outfitje. Aangezien het weekend weer in zicht is en de voetjes van de vloer mogen mag de look wel wat spannender dan door de weeks.

Je look een beetje meer edge geven kan al op een hele simpele manier. Voeg een paar hoge hakken aan je look toe en je bent al een heel eind op de goede weg. Combineer die hakken dan ook nog eens met een heel opvallend haarbandjes en niks meer aan doen. Morgen gaan we voor dit grijze shirtje met inspirerende tekst. Deze draag je onder een strakke tuinbroek. Voor degenen die denken dat een tuinbroek niet sexy is, think again!

De naam klinkt inderdaad niet sexy en dit pakje is dan ook zeker niet gemaakt om een perkje in aan te harken, maar reken maar dat je er op de dansvloer hoge ogen mee scoort. Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Tuinbroek
Top
Pumps
Oortjes
Clutch

  • toi-vrijdag-10-oktober-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties