0

toi-woensdag-10-december-1Nu de feestdagen steeds dichterbij komen wordt het alsmaar drukker in onze agenda met allerlei leuke afspraakjes. Twee dagen weekend is eigenlijk veel te kort en daarom plak jij gewoon de donderdag eraan vast om zo geen feestje te hoeven missen.

In de decembermaand mag er flink uitgepakt worden met outfits en dat doe jij dus ook op een doordeweekse dag. Op de vroege kerstviering wil jij natuurlijk het middelpunt van het feest zijn en dat gaat zeker lukken met deze prachtige avondjurk van Otto. De roze chiffonstof reikt tot de vloer en je hoeft je dus niet druk te maken of jouw benen het koud zullen krijgen.

Als jij niet gezegend bent met meterslange benen zoals de Victoria’s Secret modellen trek jij de hoogst mogelijke hakken aan om te voorkomen dat de jurk langs de straat zwiert. Om ervoor te zorgen dat het knalroze ensemble iets minder prinsesachtig wordt, draag jij deze gekleurde studded tas om jouw schouder. Een statement sieraad is bij iedere outfit nodig en een ring met een heerlijk vachtje past perfect in deze tijd van het jaar. Om de look een knipoog te geven doe jij een diadeem in met kanten oortjes erop.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Haarband
Jurk
Ring
Tas
Schoenen

  • toi-woensdag-10-december-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties