0

toi-dinsdag-21-oktober-1 150Geen idee wat je nu weer moet verzinnen om morgen aan te trekken? Kijk eens in het fotoboek met kiekjes van toen jouw moeder jou leeftijd had en waarschijnlijk komt de inspiratie in wervelwind omhoog, want de stijl van toen is nu ook weer helemaal hot.

Een geruite blouse, ieder modeseizoen komt dit item weer terug en zal waarschijnlijk ook nooit het modebeeld volledig verlaten. En om een beetje in Schotse sferen te blijven, waar dit printje zijn oorsprong vindt, combineren we hem met een fijn skater rokje in navyblauw. De herfstachtige woensdag kan niet zonder een warme cardigan en deze lichtbruine zal jou heerlijk warm houden als het kopje thee net even buiten handbereik is.

Of je voor wel of geen panty kiest is helemaal aan jouw, maar deze look kan absoluut niet zonder deze fake fur boots met killer heel. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om morgen sniffend en kuchend in bed te liggen en dat zal niet gebeuren  met deze donker rode sjaal om jouw nek. Als jij morgen met jouw moeder hebt afgesproken zal je zeker horen; “Ach kind wat lijk je toch op mij in mijn jongere jaren”.

Bekijk de gehele look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes of natuurlijk op allemaal!

Sjaal
Vest
Blouse
Rok
Hakken

  • toi-dinsdag-21-oktober-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties