0

toi-dinsdag-6-januari-1We zijn het jaar 2015 net ingestapt en dat geeft ons weer de mogelijkheden om alles lekker op een rijtje te zetten. Dit doen we natuurlijk ook qua garderobes en we willen ook in 2015 gaan rocken op het gebied van fashion. Heb je eventjes geen idee wat je morgen moet aantrekken?

Dan hebben we natuurlijk weer een nieuwe tomorrow’s outfit inspiration voor je klaarstaan. Morgen laten we ons inspireren door een moderne look om goed voor de dag te komen. We combineren een zwarte turtleneck top met witte strepen van New Look met een grijze comfi cashmere trui van MyTheresa en daaronder trekken we een zwarte leren broek aan. De coltrui is trouwens helemaal hot dit najaar, dus je kunt daar ook echt niet mee fout gaan.

Als kers op de taart trekken we geliefde witte sneakers van het merk Acne aan onze voetjes en dragen we een minimalistische doorzichtige clutch van New Look in onze handen met de grappige tekst Eat, Sleap, tan, repeat. Deze outfit is helemaal on point en doet ons modehartje harder kloppen.

Zin om te shoppen? Klik op één van de linkjes:
Vest
Shirt
Broek
Clutch
Sneakers

  • toi-dinsdag-6-januari-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties