0

fridaythirteen-1Hoewel wij heel blij zijn dat de werkweek aan zijn einde is gekomen en het weekend officieel is aangebroken, zijn we vandaag wel de hele dag op onze hoede geweest. Het is en blijft namelijk vrijdag de dertiende en je weet maar nooit wat er dan allemaal mis kan gaan.

Gelukkig kun je morgen die zorgen van je afgooien en echt van je weekend gaan genieten. Moet jij toch even bijkomen van vrijdag de dertiende – of überhaupt je drukke werkweek – dan hebben wij een bijpassend outfitje voor je gevonden. Hoe kun je nou beter relaxen dan in een comfortabele OnePiece met winters printje? Dan weet je zeker dat er met je outfit morgen niks mis kan gaan.

Combineer de jumpsuit met een basic spijkerjasje en houd ook je accessoires rustig met een statement Buddha to Buddha ring van Siebeljuweliers.nl. Nog even snel de deur uit? Trek snel wat sneakertjes onder je OnePiece aan en neem een grote tas mee voor al je essentials. Ben jij niet zo’n bikkel als het om het trotseren van de kou gaat? Ga dan ook voor een paar warme handschoenen.

Bekijk de outfit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

fridaythirteen-2

Handschoenen
Spijkerjasje
OnePiece
Ring
Tas
Sneakers

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Marijn Post)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties