0

toi-donderdag-27-november-1Het is alweer woensdag en we hebben nog twee dagen te gaan voordat we lekker het weekend kunnen vieren. We willen natuurlijk morgen ook weer lekker fashionable voor de dag komen dus hebben we weer een leuke tomorrow’s outfit inspiration voor je klaar staan.

Morgen staat alles in het teken van een fijne luipaard print. Een mooi luipaard printje is zeker niet ordinair en we maken deze look hartstikke chiq met de juiste accessoires en items. Paris Hilton heeft ons eigenlijk wel erg geïnspireerd, want zij werd eerder deze week ook al gespot in een te gekke look met tijgerprint details. Morgen wordt het nog kouder dan vandaag, dus dragen we een heerlijke warme oversized faux fur jas van de River Island.

Daaronder dragen we een stoere leren broek én aan onze voetjes dragen we boots van Modemusthaves met hoe kan het ook anders; een luipaard motief. Als kers op de taart halen we onze lievelingstrui met de tekst Ryan is my boyfriend erop afgedrukt uit de kast. Met deze look kun je toch echt niet fout gaan.

Bekijk de look hieronder. Zin om deze look te shoppen? Klik dan op één van de linkjes.
Jas
Trui
Tas
Broek
Schoenen

  • toi-donderdag-27-november-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties