0

toi-maandag-26-mei-640x640Er mag dan misschien opnieuw een weeralarm afgegeven zijn, wij houden graag dat zomerse gevoel van het weekend nog even vast. En waarom ook niet, met de zomer op komst en de festivals en vakanties in het verschiet kunnen we de voorpret niet weerstaan en doen we het liefst nu al alsof met met ons fashionable achterwerk heerlijk op Ibiza zitten.

Morgen gaan we daarom voor een Ibiza look met een boho touch. Combineer een wijde maxirok met opvallende leopard print met een klassiek denim jasje. Het denim jasje is eigenlijk elke zomer weer een basic die je moet hebben, dus het is de investering meer dan waard. Om je laars die optimale Ibiza vibe te geven moet je bij DamnFashion.nl zijn. Deze bootbelts gesp je gemakkelijk rond je favoriete laarsje en geef je ze direct een compleet andere look. Super leuk en zo hoef je geen nieuwe laarsjes aan te schaffen om dat nieuwe effect te krijgen.

Een ronde zonnebril is dé hippie musthave van het seizoen en natuurlijk kan jouw arm niet zonder een fashionable it-bag de deur uit gaan. Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Bootbelt
Skirt
Denim jacket
Sunglasses
Bag

  • toi-maandag-26-mei-met-tekst

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Nanda Roelofs)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties