0

toi-vrijdag-12-december-1Geen sprookjesachtige straten met een dik pak sneeuw dat perfect past bij alle gezellige kerstversiering, maar natte regen en een grijze lucht. Het weer mag dan nog niet helemaal mee willen werken, maar jouw outfit doet dit wel tijdens het inslaan van kerstcadeautjes.

Het is zo lastigom de perfecte cadeautjes te vinden voor de familie en gelukkig kunnen we daar de hele zaterdag naar opzoek. Je zal niet de enige zijn die de winkels induikt en daarom is een comfortabele outfit een must. Natuurlijk kan een lekker warme trui niet ontbreken en vooral niet als deze ook nog eens leuke fringes onderaan heeft. Een dikke winterjas waarin je moeilijk kan bewegen is tijdens het inslaan van pakjes onder kerstboom niet handig, maar een poncho wel. De animal printjes doen het in de laatste maand nog steeds goed en de echte waaghalzen trekken daarom een broek aan waardoor jij in een echte luipaard veranderd.

We weten helaas in Nederland nooit wat voor weer het wordt, maar een hoed komt altijd van pas. Daarnaast is het praktische hoofddeksel een echte trend dit najaar en kan dus eigenlijk niet ontbreken op jouw hoofd. Op hoge hakken is niet bepaald makkelijk om winkel in en winkel uit te gaan, maar met deze platte laarsjes van Nelson wel. De fringe van de trui trekken we door naar ons schoeisel en hierdoor lijk je net op een klein indiaantje met een missie: kerstcadeautjes scoren!

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Hoed
Cape
Trui
Broek
Schoenen

 

  • toi-vrijdag-12-december-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties