0

Hello-Kitty-3Je hebt de eerste dag van je werkweek alweer overleefd en dat mag best even gevierd worden. Is jouw dinsdag ook weer een drukke dag vol met afspraken en deadlines? Dan is een goede outfit geen overbodig luxe.

Onze favoriete herfstkleur? Zonder twijfel burgundy rood en ook morgen maken we daar weer lekker gebruik van. Heb jij inmiddels wel genoeg van je donkerrode broek of trui? Ga voor accessoires in deze prachtige kleur! Zo maak je elke outfit fall proof.

We kiezen dan ook voor deze rode laarsjes – met franjes, wat wil je nog meer – en een warm burgundy mutsje. Geen koude oren voor jou dus morgen. Zijn deze accessoires voor jou nog niet opvallend genoeg? Dit tasje zorgt ongetwijfeld voor een kittige dinsdag !

Wat jou ook ongetwijfeld warm houdt, is deze fijne jas. Vrij basic en dus makkelijk te combineren, maar toch on trend door het ruitje en rode streepje. De rest van de outfit houden we vrij casual maar toch vrouwelijk met dit rokje met schattig kanten randje en grijs shirtje met tekst dat qua kleur perfect past bij het donkerrood.

Bekijk de outfit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Hello-Kitty-1

Jas
Shirt
Rokje
Muts
Tasje
Laarsjes

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Marijn Post)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties