0

toi-dinsdag-23-september-1Jawel, de musical Grease is alweer meer dan dertig jaar oud! Het is bijna niet voor te stellen, want tot op de dag van vandaag swingt iedereen nog steeds de pan uit op “Summer Loving” en “Grease Lightning”. Dat niet alleen, het jaren ’50 stijltje van ons favoriete romantische musical koppel Sandy en Danny blijft al die jaren later nog steeds inspireren.

Op deze rustige zondag laten wij ons opnieuw inspireren door dit musical setje. De zoete fifties look van Sandy combineren we met de bad ass rock ‘n roll look van Danny. Zo krijg je de combinatie van een zwierige midi rok, sneakertjes en een zwart spijkerjasje. Draag het klassieke witte shirt in de rok om je taille te benadrukken en let op dat de sneakers helemaal wit zijn. Terwijl we graag onze All Stars zo afgetrapt mogelijk zien is het tegenoverste het geval bij de tennis gymp. Hoe witter hoe beter.

You better shape up, want deze look is alles behalve saai. Bekijk de outfit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Jasje
Shirt
Tas
Rok
Sneakers

  • toi-dinsdag-23-september-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties