0

toi-donderdag-13-november-1 150Slechts één dagje werken en dan is het weer weekend, waar de meeste van jullie waarschijnlijk heel erg aan toe zijn. Ondanks dat er dan nog overdag gewerkt moet worden, is de vrijdagavond natuurlijk één van de leukste avonden in de week en dat moet gevierd worden.

“Cheers to the freakin weekend” kunnen we straks weer uit volle borst roepen en net als de extravagante zangeres Rihanna is jouw outfit voor morgen dat ook. Haast geen één kleur is feestelijker dan goud en deze tint staat ook nog eens fantastisch bij iedere huidskleur. Waar je dit najaar absoluut niet omheen kan zijn de pailletten, waar alle kledingstukken massaal mee worden bezet. De gouden paillettenlegging van ModeMusthaves.com kan dan ook natuurlijk niet ontbreken in jouw ‘almost weekend’ look. Nog een extra touch of gold voeg je toe door dit grappig Tom Lord t-shirt, dat je combineert met een heerlijke warme fluffy jas.

Voordat je uitgebreid feest kan vieren staat er eerst nog een lange werkdag voor de deur en die wil je zo comfortabel mogelijk doorstaan. Laat de hoge hakken in de schoenendoos liggen en kies voor deze leuke zwarte enkellaarsjes met gouden details. Door het kleine hakje zal je toch net een paar centimeter langer zijn, wat natuurlijk haast iedere vrouw wel wil. Nog een grote tas waar je al jouw make-up en andere benodigdheden in kunt stoppen en jouw outfit krijgt een gouden medaille!

Bekijk de look hieronder. Wil je deze bestellen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Jas
Shirt
Tas
Broek
Schoenen

  • toi-donderdag-13-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties