0

toi-donderdag-6-november-1 150Nog maar één dagje naar het werk en dan kunnen we weer twee dagen opladen voor een nieuwe werkweek. Uiteraard moet het weekend goed van start gaan en dat begint allemaal bij de juiste outfit voor morgen.

Morgen mag voorbij

vliegen om zo snel mogelijk een heerlijke cocktailbar in te duiken en te proosten op het weekend. Daarvoor heb je een sportieve outfit nodig om goed de dag door te komen, maar ook een touch of glamour voor als je na je werk gelijk doorgaat. Een faux leren broek is dit beide en is daarom echt een must om te dragen op de laatste werkdag. Wat is er meer glamour dan een zilveren pailletten top? Niets! En daarom combineer jij deze met de leather skinny. Deze look is niet compleet zonder een stoer bomberjack om het discobal gehalte een stuk minder te maken.

Om zo snel mogelijk de deur uit te rennen na werktijd heb jij goed paar sneakers nodig aan jouw voeten. De Nike Air Max zijn lekker sportief, maar tegelijkertijd onwijs fashionable. Zo worden veel modebloggers gespot met deze schoenen en deze met het logo in het zilver matchen goed met jouw top. Voor al die cocktails mag jij natuurlijk niet jouw portemonnee vergeten en dat doe je niet met deze fierce schoudertas. De studs maken jouw look helemaal af en jij kan volop gaan genieten van het weekend. Cheers!

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Shirt
Jas
Broek
Tas
Schoenen

  • toi-donderdag-6-november-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties