0

toi-maandag-29-september-1 150Nog maar een één dagje werken en dan zit alweer een hele werkweek erop en is het weekend. Daarnaast is er een nieuwe maand aangebroken, het herfstachtige oktober. Uiteraard willen we deze twee goed inluiden en daarom gaan we met de outfit van morgen knallen.

Heb jij al een tijdje een oogje op één van jouw collega’s en weet je haast zeker dat het wederzijds is? Geef op de vrijdagmiddagborrel een subtiele hint met dit leuke t-shirt met de tekst ‘Love You Back’. Wie weet heb jij dan nog voor het hele weekend leuke plannen! Jouw killer legs laat je uiteraard dit weekend zien, maar voor morgen is de ripped jeans een goede keus. Voeg een lekker opvallend printje toe door dit printed vestje met kwastjes dat gelijk een etnisch tintje geeft aan jouw look.

Je wil natuurlijk opvallen bij jouw crush en dit krijg je voor elkaar met de juiste accessoires. Deze knalrode ballerina’s mogen absoluut gezien worden en matchen goed met de opdruk van het t-shirt. Een klassieke tas zoals de van Michael Kors komt altijd goed van pas om in één ruk jouw visitekaartjes tevoorschijn te halen of je make-up om even snel je gezicht bij te werken.

Is dit jouw look voor vrijdag? Shop hem direct bij elkaar door op onderstaande linkjes te klikken!

Shirt
Vest
Broek
Tas
Schoenen

  • toi-maandag-29-september-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties