0

150 TOIHet SuperTeam jurkje van SuperTrash is natuurlijk om alle Nederlandse teams aan te moedigen, niet alleen het voetbal elftal, maar ook de Nederlandse hockey sterren kun je prima supporten in de oranje dress van SuperTrash.

Het mannenteam speelt morgen alweer en ze zijn tot nu toe goed op weg, maar ze kunnen natuurlijk altijd wat aanmoediging gebruiken. Dus trek je oranje items maar uit de kast en kruip achter de TV voor de spannende hockeywedstrijd tegen de grote concurrent; Duitsland.

Om de kleur toch een beetje in toom te houden kiezen we voor een combinatie met zwart. Met de donkere kleur downdress je het opvallende jurkje een beetje, maar daarnaast is oranje en zwart ook gewoon een hele classy combinatie.

Ook voor de accessoires kiezen we voor een mix van de twee kleuren en altijd ook nog een leuk voordeel van oranje is dat je nét wat bruiner lijkt dan je al bent. Werk dit weekend dus nog even aan je tan en dan kun je volgende week vrijdag het Nederlandse elftal helemaal in stijl supporten tijdens hun eerste wedstrijd!

Vind je de outfit ook super leuk? Klik dan meteen op onderstaande items om ze meteen te bestellen.

Pumps
WK Superdress
Bag
Jacket
Horloge

  • TOI 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties