0

toi-zondag-9-november-1 150Nog een paar uurtjes en dan loopt het heerlijke weekend weer op zijn einde en zal morgenochtend de wekker weer vroeg afgaan bij de meeste. Natuurlijk heb jij op de maandagmorgen geen zin om uren na te denken over een geschikte outfit en daarom hebben wij er alvast één voor jullie uitgezocht.

De fluffy truien zijn één van de heerlijkste items om te dragen deze herfst en vooral op een dag dat jij nog bij moet komen van het drukke weekend. Is dit iets te zoetsappig voor jou, trek er dan een stoer leer gilet overheen en tover jezelf om in een sexy biker chick. Als er één kledingstuk geschikt is voor dagen waarop je even geen zin hebt om veel moeite te doen, maar er wel leuk uit wil zien is het de maxi skirt. Bij het zwarte van het leer en de trui staat een animal printje fantastisch en doet de outfit gelijk  opleven.

Bij zo een stoer gilet kunnen de biker boots absoluut niet ontbreken en vooral deze leuke van SuperTrash niet. Het enige wat jij nog nodig hebt is een clutch om de hoognodige dingen in op te kunnen bergen, want sjouwen met een zware tas zit er op de maandag echt niet in. Met zo een leuke look als deze wordt de eerste dag van de week een stuk makkelijker.

Bekijk de look voor maandag hieronder. Wil je deze bestellen? Klik dan op de onderstaande linkjes om hem gelijk in huis te halen!

Trui
Gilet
Clutch
Rok
Laarzen

  • toi-zondag-9-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties