0

toi-maandag-3-november-1 150We moesten er vandaag weer aan geloven na een fantastisch Halloween weekend vol met feestjes begon weer het échte leven. Na het vele koffie drinken en non-stop gapen, hebben we de eerste dag weer overleefd en tevens de eerste maandag van november!

Om deze maand goed in te luiden hebben we morgen een über fashionable outfit voor jullie uitgezocht, want ook in november gaan alle leuke najaarstrends door. De denim on denim trend blijft zeer geliefd en wordt nu veelal vertaald naar gemakkelijke jumpsuits, zodat je op de vroege ochtend gelijk in het kledingstuk kunt springen zonder te veel na te hoeven denken. De oversized jassen blijven we ook de komende tijd nog veel zien en deze zwarte van Acne Studios is perfect als je morgenvroeg weer onderweg bent naar het werk.

Elke fashionista wil natuurlijk opvallen met haar outfit en met alleen zwart en denim gaat dat niet gebeuren. Daarom voegen we een kittig luipaard printje toe aan de outfit voor morgen met deze leuke enkellaarsjes en het adorable tasje in matching print. Cara Delevingne zegt het al een tijdje, ‘een outfit is niet compleet zonder beanie’ en daarom houdt jij je hoofdje warm met dit bruine exemplaar.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op de onderstaande linkjes om de outfit bij elkaar te shoppen.

Muts
Jumpsuit
Jas
Tas
Schoenen

  • toi-maandag-3-november-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties