0

toi-woensdag-7-januari-1De week is weer doormidden en er is niets dat jou klein krijgt zo aan het begin van het nieuwe jaar. Met opgeheven hoofd ben je aan al jouw goede voornemens gevonden en een week later heb je ze nog niet laten verslappen. Daar mag je best een beetje trots op zijn. Dus hoofd omhoog en straal die cool, calm, collected vibe uit met deze outfit.

Morgen gaan we voor ons go-to jasje. De zwarte bomberjacket draag je nochalant boven een zilveren broek, want je mag best een beetje shinen zo af en toe. Daarboven kies je voor een fijne gebreide sweater. Voor klassieke blouses en tops is het jammer genoeg nog even te koud, maar aan sweater weather is geen gebrek. Maak er gebruik van en draag een trui zo lang het kan.

Voor wie het nog niet wist. In 2015 zijn wandelschoenen of bergschoenen de nieuwe sneakers. Isabel Marant zit natuurlijk bovenop de trend en komt dit seizoen met het beste van twee werelden. Een sneakerwedge en wandelschoen in één. Met een aviator zonnebril met spiegelglazen maak je de look af.

Bekijk de outfit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Zonnebril
Jas
Trui
Broek
Schoenen

  • toi-woensdag-7-januari-2

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties