0

toi-donderdag-11-december-1De decembermaand is veel te gezellig om in het weekend thuis te blijven en een film te kijken op de bank. Met alle twinkelende kerstversiering moet je er juist op uit en dat doe je natuurlijk in een stunning outfit.

De party dresses zijn echt niet alleen weggelegd voor Kerst of Oud en Nieuw, maar kunnen natuurlijk voor ieder feestje uit de kast worden getrokken. Dat het na morgenmiddag eindelijk weer weekend is, is al een feestje op zich en daarom trekken we alles uit de kast om flawless het weekend in te gaan. Met dit blauw-gouden jurkje steel jij gegarandeerd de spotlight. Het uitlopende model laat jouw taille fantastisch uitkomen en het lage decolleté zorgt voor een sexy touch. We moeten niet vergeten dat het bijna winter is en daarom kunnen we de deur niet verlaten zonder een warme fluffy coat.

Natuurlijk staan blote benen onder een feestelijk jurkje het mooist, maar met het weer van ons kikkerlandje is dit niet bepaald geschikt. Als je toch echt een stukje bloot wil laten zien, kies dan voor mooie zwarte laarzen die reiken tot jouw dij. Deze look is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires en een diamanten ketting van Beau Monde mag absoluut niet ontbreken. Because diamonds are a girls best friend! Zorg dat jij al helemaal 2015 ready bent, door deze grappige clutch te dragen die gelijk een knipoog geeft aan jouw outfit.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Ketting
Jas
Jurk
Tas
Laarzen

  • toi-donderdag-11-december-2

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties