0

toi-zondag-25-mei-150x150Het weekend zit er weer op, ben je weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week? Begin dan de week fris en met een schone lei met deze witte outfit.

Het maagdelijke witte jurkje heeft een mooi silhouet wat je beste punten van je lichaam alle aandacht geeft. Hij heeft ook een overlay waardoor hij net wat speelser overkomt op werk en niet zo statisch, want ook work is all about fun toch? Om de look toch een beetje zakelijk te houden spelen we met de nette accessoires.

Zo kiezen we voor een strakke cat eye zonnebril, om je pretty face in de lunch pauze in ieder geval goed tegen de felle UV stralen te kunnen beschermen. En omdat je natuurlijk wel weer op tijd terug moet zijn voor werk is een klokje om je pols een must. Maak de vrouwelijke zakelijke outfit af met sexy high heels met een spannende textuur.

Om je gehele witte outfit wel een beetje te doorbreken kun je een afwijkende kleur doen, maar wel eentje die nog in het verlengde ligt van wit. Kies bijvoorbeeld een lichte tint of een pastel tint van een kleur; hier een pastel lila om de zakelijke outfit compleet te maken; ready for a brand new day!

Dress
Heels
Bag
Sunglassses
Watch

  • TOI 25

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Nanda Roelofs)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties