0

Bohemian-Rhapsody-1Nog iets meer dan een maand te gaan voordat Lowlands weer van start gaan en iedereen met zijn tentje richting Biddinghuizen vertrekt. Er is dus nog genoeg tijd om te bedenken wat je naar het festival aantrekt.

Het lijkt erop alsofdit weekend de zomer dan eindelijk echt zal gaan doorbreken. De echte optimisten zeggen zelfs dat het de komende twee weken boven de 20 graden zal blijven en de zon volop aanwezig zal zijn. Genoeg kansen dus om die festival outfit alvast eventjes te testen. Daarom gaan wij morgen voor een complete boho chic look.

Combineer een jurkje met opvallende print, jurkjes waarbij de achterkant langer is dan de voorkant zie je op dit moment vaak, met een gilet. Dit draag je open over het jurkje, wij kiezen voor een army groen gilet met embellishment, maar een spijker variant kan natuurlijk ook. Onder de jurk draag je een paar bruin leren enkellaarsjes, ook heel handig op een regenachtig festival of als je niet aan het einde van de dag het gehele festival terrein tussen je tenen wil terug vinden. Je spulletjes draag je mee in een donker groene buideltas.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Bohemian-Rhapsody-2

Gilet
Jurk
Zonnebril
Tas
Schoenen

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Marijn Post)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties