0

toi-dinsdag-30-september-1 150Ben jij soms ook zo jaloers op jouw vriend dat hij zo iets uit de kast kan trekken zonder er een uur over na te denken? Zo aan het begin van de week heb je daar ook helemaal geen zin in, want die paar minuten langer in bed zijn ons erg waardevol zo op de dinsdag.

Met deze tomorrow’s outfit inspiration hoef je niet lang na te denken en zie je er alsnog ontzettend fashionable uit. Meer dan een skinny jeans en een heerlijk comfy gebreide trui heb je eigenlijk niet nodig. Deze van Only in een mooie kleur blauw houdt jouw wel warm nu na een prachtig weekend, er weer koudere dagen aankomen. Kies ook voor jouw skinny dezelfde kleur om een mooi geheel te creëren en er een blue tuesday van te maken.

Een sjaal is de perfecte accessoire en komt nu handig uit met de koude windvlagen, deze blauwe met ruitjes haalt jouw trui helemaal op. Heb je geen zin in onhandige hoge hakken met al die modderplassen? Kies voor deze adorable leren schoentjes met leuke details op de hak. Mocht de zon toch nog eventjes doorbreken, heb jij alvast jouw sunnies op zak die je gelijk een Olivia Palermo uitstraling geven.

Bekijk de outfit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Zonnebril
Sjaal
Trui
Jeans
Schoenen

  • toi-dinsdag-30-september-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties