0

toi-dinsdag-23-december-1Morgen met kerstavond hoef je nog niet braaf rondom de kerstboom te zitten met jouw familie, maar kan je de kerst inluiden met vriendinnen of jouw crush. Het mag dan nog wel geen Eerste Kerstdag zijn, uiteraard draag jij morgenavond al een stunning outfit!

Als jij heerlijk uitgebreid gaat dineren met jouw nieuwe lover in een leuk restaurantje doe je dit uiteraard niet in een spijkerbroek, maar trek je iets chics uit de kast. Het korte paillettenjurkje moet nog even één dagje wachten om aangetrokken te worden, want morgen kies jij voor een elegante maxi dress. Rood is de absolute kleur voor deze feestdag en er mogen dan geen glimmertjes op dit kledingstuk zitten maar wel kant. Hierdoor laat je toch een stukje bloot zien, maar uiteraard niet teveel.

Tijdens zo een feestelijk avondje uit, mag er flink uitgepakt worden met de accessoires. De jurk mag dan bijna tot de grond reiken, maar als jouw schoen uitsteekt moet dit wel een pareltje zijn. Trek een stel bedazzled pumps aan en trek de glitters door naar jouw tas. In deze clutch kan jij van alles kwijt, waaronder de gouden glitternagellak. Natuurlijk mag jouw crush jou niet met beschadigde nagels zien en deze kan je dus snel bijwerken op het toilet. Zorg dat jouw haar niet in de weg zit tijdens het eten, door jouw lokken naar achteren te doen met deze stunning floral diadeem.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Haarband
Jurk
Nagellak
Clutch
Schoenen

  • toi-dinsdag-23-december-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties