0

Marianna HewittUuhlg, wij hebben een echte haat-liefde verhouding met bloggers. De ene keer vinden we het heerlijk om weg te kwijnen bij hun mooie foto’s en de andere keer kunnen we niet uitstaan hoe perfect (en nep) het er allemaal uitziet. First world problems, dat moge duidelijk zijn.

Marianna Hewitt, van het blog Life With Me, is één van die bloggers die er af en toe té perfect uitziet. Máár gelukkig is ze niet te beroerd om haar insider tips met ons te delen. Zo vertelde zij aan Harper’s Bazaar hoe ze zorgt dat ze éxtra slank lijkt op haar Instagram en blog foto’s, want we weten natuurlijk allemaal dat de camera er zó vijf kilo bijdoet. Benieuwd wat zij doet om die virtuele pondjes eraf te houden?

1. Smize 
Als je een selfie neemt is haar magische truc om te smizen, iets dat we je hier ook al aanraadde. Marianna vindt dat haar gezicht er iets voller uitziet als ze lacht met haar tanden bloot en bij een selfie heeft ze dat liever niet. Daarom smizet ze graag op foto’s van enkel haar hoofd.

2. Verschillende hoeken 
Het geheim om slank te lijken is om lang te lijken. Om dat voor elkaar te krijgen moet je spelen met verschillende hoeken van waaruit je fotografeert. Zo heeft Marianna een voorkeur voor foto’s die vanaf een laag perspectief worden geschoten.

3. Match je outfit met je pose 
Een andere belangrijke tip is dat je wel goed moet nadenken over hoe je outfit het beste uitkomt. Zittend poseren in een wijd en bollend zomer jurkje is bijvoorbeeld geen succes en kan je voller laten lijken dan je bent. Houd dus ook hier rekening mee.

4. Speel met je pose 
Op een foto die recht van voren wordt genomen kunnen je schouders er erg breed uit gaan zien, wat geen recht doet aan jouw prachtige figuurtje! Probeer dan ook verschillende hoeken uit, waarbij je een minder statische pose aanneemt.

5. Speel met je armen 
Ook door je armen kan je ineens voller lijken dan je bent. Als je ze recht langs je lichaam laat hangen verdwijnt namelijk je taille, een echte killer voor een mooie foto. Zet in plaats daarvan je hand in je natuurlijke taille, om die te benadrukken.

  • Marianna Hewitt

(Beeld: www.instagram.com/marianna_hewitt)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties