0

Het einde van het jaar nadert, dus het is al bijna Oud & Nieuw! Ik vind het zelf met de feestdagen altijd gezellig om met vrienden en andere stelletjes te borrelen en te eten en zo af te tellen naar het nieuwe jaar. Ik vraag dan of iedereen gerechtjes meeneemt en je zo een buffet op tafel creëert. PLUS Supermarkt heeft mij gevraagd om hun gerechtjes te proberen en zo een soort oefendiner met andere stellen voor Oud & Nieuw te organiseren. Lees je mee? 

"In de schappen liggen heerlijke gerechtjes die je super makkelijk zelf kunt maken zoals zalm tartaar als voorafje en..."

Ik heb bij PLUS boodschappen gedaan, maar vooraf heb ik in hun Plus magazine inspiratie op gedaan voor de gerechtjes. In verschillende schappen liggen heerlijke gerechtjes die je super makkelijk zelf kunt maken. Denk aan gourmetschotels, sushi en heel veel andere lekkere gerechtjes! 

Plus supermarkt
Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan het Plus magazine uit de winkel of online op de website van PLUS

Plus supermarkt
De schappen met gerechtjes speciaal voor de feestdagen

Plus supermarkt

Plus supermarkt
De buit is binnen!

Als borrelhapjes houd ik, naast gebruikelijke hapjes zoals brie en worstjes, ook heel erg van toastjes met een plakje komkommer, zalm en een toefje wasabi mayonaise of zalm met roomkaas. 

Plus supermarkt
De borrelhapjes maak je feestelijker met prikkertjes zoals deze...

Plus supermarkt
Om dit hapje te maken, koop je het PLUS Moment Pakket voor Canapés waar alle ingrediënten al in zitten zoals de zalm, het toastje en de roomkaas. Je zet alle toastjes op een bordje, je knipt het puntje van het spuitzakje met roomkaas, spuit deze op de toastjes en decoreert de zalm blokjes erover en klaar ben je! Leuk om nog af te maken met een stukje peterselie of ander groen

Plus supermarkt
Loveeeeee een flatlay van een gezellige tafel!

Voor het diner hebben we gekozen voor een zalm tartaar als voorafje, carpaccio van courgette als salade, als hoofdgerecht gingen wij voor de filet rollade en als dessert hadden we chocolademousse. Als je het menu hebt samengesteld kun je aan de andere stellen die je hebt uitgenodigd vragen om één van die gerechtjes maken en mee te nemen of je deelt jouw menu en vraagt of ze borrelhapjes willen meenemen. 

Plus supermarkt
Robert maakte de courgette carpaccio op smaak met de dressing die erbij zit. Super easy!

Plus supermarkt
Het diner voor de avond: voorafje, hoofdgerecht en dessert!

Voor de aankleding van de tafel heb ik gouden feestmutsjes gekocht, vrolijke gouden sterrenprikkertjes, een tafellaken en servetjes. Nog wat gezellige kaarsjes erbij en klaar! Ik denk dat ik niet langer dan 15 minuten ben bezig geweest met de voorbereidingen.

Plus supermarkt
Hoe gezellig?!

Plus supermarkt
Proost op het nieuwe jaar en sta even stil bij de mooie momenten van het afgelopen jaar...

Plus supermarkt
Cheers!

Plus markt

k hoop dat je iets aan mijn tips hebt! Mocht je zelf nog een leuke tip hebben, plaats die dan onder dit artikel! Ik wens je heel veel plezier met Oud & Nieuw en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Ga voor meer informatie en inspiratie naar www.plus.nl.

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties