0

150 leerJe hebt het ongetwijfeld wel een keer in je leven meegemaakt: vieze vlekken op je lievelingslaarsjes die je er niet uit krijgt, lipstickvlekken op je favoriete shirt of een rits die niet meer opengaat. De één heeft er vaker last van dan de ander, maar gelukkig hoef je helemaal niets te vrezen.

Voor de meeste geruïneerde items die in je kast hebt liggen, kun met de juiste tips al een heel eind komen om het op te lappen. De Britse Cosmpolitan heeft geniale trucjes op een rijtje gezet, die je gelijk kunt uitproberen. Waarschijnlijk heb je de producten die je kan gebruiken al in huis liggen, dus dat scheelt. Breng oude geliefde items weer tot leven en geniet ervan, want het zit ‘m in de kleine trucjes. Wie had namelijk ooit gedacht dat je met haarspray, lipstickvlekken kunt laten verwijderen?

Voor meer tips kun je het lijstje met foto’s hieronder bekijken.

 • freezer
  Als je een spijkerbroek koopt, dan kan het weleens voorkomen dat het nogal chemisch ruikt. Om van de geur en bacteriën af te komen, kun je jouw nieuwe broek in een plastic zak voor één avondje in de vriezer laten liggen.
 • We kennen het allemaal wel; vlekken in je kleding van lipstick. Je make-uplook wil je natuurlijk helemaal on-point hebben, maar het kan weleens voorkomen dat je daardoor flinke vlekken maakt met je lippen. Het schijnt dat door middel van haarspray de vlek als sneeuw voor de zon verdwijnt. Laat het voor een paar minuten intrekken, was daarna het kledingstuk et voilà.
 • vlekken
  Zijn je leren schoenen verpest omdat er allerlei vlekken opzitten? Wees niet getreurd, want je kan namelijk met water, een zachte tandenborstel en een klein beetje azijn je schoenen weer spik en span maken.
 • 362ce93ca39b6e7293d9918a5f298b3e
  Met doorzichtige nagellak kun je de pootjes van je zonnebril vaster maken.
 • zipper
  Problemen met de rits van je jas? Met een wattenstaafje en wat vaseline kom je al een heel eind.
 • bakingsoda
  Na het sporten kan het gebeuren dat je schoenen enorm stinken. Baking soda is hiervoor de perfecte oplossing. Dit zorgt er namelijk voor dat vieze geurtjes worden bestreden.

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties