0

Ik ga over een paar weekjes naar Ibiza en dan vraag ik altijd aan iedereen tips! Omdat Ibiza één van contributor Danie's favoriete bestemmingen is en inmiddels de fijne plekjes weet te vinden deelt ze die met ons! Pak er even pen en papier bij...

"Het marktje Sant Joan is ook zeker een aanrader, je kunt hier zondagochtend terecht en er lopen onwijs veel locals rond"

Marktjes
Als het op marktjes aan komt moet je zeker Las Dalias bezoeken. Het is de populairste hippiemarkt en mag je daarom niet ontgaan, je vindt hier typische ibiza tasjes met prints en ik neem er altijd een paar knooparmbandjes van mee naar huis. Las Dalias is elke zaterdag open, maar ze hebben ook night markets. Check hiervoor even de website. Het marktje Sant Joan is ook zeker een aanrader, je kunt hier zondagochtend terecht en er lopen onwijs veel locals rond. De sfeer is relaxed en je zult verstelt staan van het verse, healthy, organic food aanbod.

Ses Boques
Ses Boques

Shoppen
Om nog even bij het shoppen te blijven, de store waar ik altijd even een kijkje neem is NOSS. In deze winkel vind ik een aantal van mijn favoriete designers zoals IRO en Humanoid. Ze hebben een onwijs goede mix van merken, ik vind er altijd wel iets moois. Deze store geeft je een bepaalde experience, en dat moet je zeker zelf ervaren.

NOSS Fashion Store
NOSS Fashion Store

Lunchen
Wat betreft lunchen in Ibiza heb ik 2 favorieten! Ses Boques is prachtig, het licht aan een afgelegen strandje wat het perfect maakt om lekker bij te komen. Daarnaast heeft het wat mij betreft definitely het beste lunch-aanbod. De Spaanse - vis - gerechten zijn stuk voor stuk het proberen waard. Es Torrent is ook een aanrader. Dit restaurants is prachtig gelegen in een mooie baai en wederom hier is de vis onwijs goed! 

Amante Beach Club bezoek je als je een dag wilt chillen, of het nu overdag of 's avonds is, dit strandje is een plaatje.

Ses Boques
Bij Ses Boques

Restaurants
Welke restaurants je zeker moet bezoeken in Ibiza? Lio, La Paloma, Cipriani, La Escollera en Bodega. van de beste paella tot hipperdepip en entertaining. Al deze restaurants zijn stuk voor stuk bijzonder.

Bodega
Bij Bodega met mijn zusje Chantal


Cipriani
Eten met familie bij Cipriani

Hotels
Tot slot de hotels. Las Brisas is small, charming en luxurious en biedt een fantastische service. Hier zul je zeker niets tekort komen, zelf vind ik het heerlijk dat het rustig is en niet te groot. Wil je heel luxe? Ga dan naar Ibiza Gran Hotel. Het uitzicht op Ibizastad, de zee en de haven maakt het bijzonder. Het personeel is vriendelijk en het ontbijt is top.

Met Jor
Met mijn man Jor

Heb jij nog leuke Ibiza tips voor mij? Deel ze hieronder in een reactie! Alvast bedankt!

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties