0

VB airport 150Een aantal van jullie zijn heerlijk aan het genieten van een lekkere zomervakantie. De geluksvogels onder ons, die nog naar een prachtige bestemming gaan in het buitenland, moeten eerst de vlucht doorstaan.

Laten we eerlijk zijn, een vliegreis doet niet veel goeds voor ons uiterlijk. Hoe charmant we ook instappen, helaas komen we nooit zo aan op bestemming. Altijd afgevraagd hoe de celebs het wel voor elkaar krijgen om op hun best het vliegtuig te verlaten? Wij hebben het antwoord in de volgende 12 tips voor jullie verzameld!

1. Zorg ervoor dat je haar uit je gezicht is tijdens de vlucht. Op deze manier komt er geen vuil in je gezicht en dit voorkomt nare pukkeltjes.

2. We mogen helaas niet meer hele flessen gevuld met vloeistof meenemen aan boord, maar niemand heeft iets gezegd over droogshampoo. Deze zal goed van pas komen als je geland bent om net even weer de volume terug in je haar te krijgen.

3. Doe voor je aan boord gaat een klein beetje conditioner in je haar, vooral in de puntjes, die je niet hoeft uit te wassen. Dit voorkomt dat je haar tijdens het vliegen niet al te veel uitdroogt.

4. Veel van jullie zullen dagelijks al standaard een borstel of kam in hun tas hebben zitten. Heb je dat nog niet, stop deze dan zeker in je reistas. Als je geland bent even een borstel door je haar en je voelt je een stuk schoner en frisser.

5. Ga voor dat je op vakantie gaat aan de slag met een zelfbruiner, vooral voor het gezicht. Niemand wilt bleek op het strand liggen en het doet wonderen voor als je last hebt van reisziekte en daardoor wat bleekjes uit het vliegtuig stapt.

6. Een lange vliegreis voor de boeg en ben jij het type dat absoluut niet kan slapen in een vliegtuig? Gegarandeerd dat jij dan aan het eind van de vlucht opgezwollen ogen hebt. Stop een paar oogpads met komkommer in je tas en niemand zal zien dat jij een paar uur slaap tekort komt.

7. Geen problemen met slapen in het vliegtuig, maar kan jij echt niet zonder je make-up? Zorg dan wel dat je je make-up eraf kan halen voordat je gaat slapen. Jullie kennen de regel, altijd je make-up eraf voor het slapengaan!

8. Als je make-up er af is, wil je het er graag weer op voor je landt. Neem vooral een mascara en concealer mee, deze twee zijn toch wel de essentials.

9. Krijg jij door het lange vliegen van dat vette haar? Daar is één simpele oplossing voor: neem een leuke baseball cap of een hoedje mee! Niemand die jouw haar nog ziet en je loopt er ook nog eens fashionable bij.

10. Was nooit je gezicht met het water uit het kraantje van een vliegtuigtoilet, dit is namelijk niet bepaald schoon.

11. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt tijdens de vlucht. Het is erg belangrijk dat je goed gehydrateerd blijft op zoveel meter hoogte.

12. Natuurlijk is er niet veel ruimte in een vliegtuig, maar probeer toch zoveel mogelijk beweging te krijgen. Loop een paar keer tijdens de vlucht van voren naar achteren, zodat je bloed goed door je lichaam blijft stromen.

  • VB airport 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties