0

cellulite 150Het bikiniseizoen is nu echt ten einde gekomen en in plaats van zo min mogelijk kleding aan te trekken zal het nu laag over laag worden om het najaar door te komen. Heb jij je deze zomer ontzettend geërgerd aan cellulitis, doe er nu alvast iets aan om volgende zomer cellulitis vrij over het strand te dartelen.

In principe hoeven we ons niet te schamen voor dit fenomeen, want 90% van de volwassenen vrouwen heeft er last van. Toch willen we er allemaal vanaf en dat kan waarschijnlijk door middel van deze vier, wat vreemde maar effectieve, behandelingen.

1. Komkommers
Komkommer lost veel van onze beauty kwaaltjes op, zo laat het bijvoorbeeld de donkere kringen onder onze ogen verdwijnen maar dus ook cellulitis. Leg schijfjes komkommer op de probleemgebieden, dit zorgt ervoor dat het collageen strak getrokken wordt en hierdoor verdwijnt de cellulitis vrijwel direct.

2. Koffie scrub
Cafeïne zet bloedvaten uit, wat ervoor zorgt dat de buitenkant van je huid strakker wordt. Het gebruik op de huid laat gifstoffen en vet verdwijnen. Het maken van jouw eigen koffie scrub is super simpel, combineer gebruikte koffieprut met je favoriete bodylotion en scrubben maar!

3. Zeewier
Zeewier heeft een hoog gehalte aan jodium en dit goedje stabiliseert de doorbloeding dat weer resulteert in minder cellulitis. Deze behandeling heeft niet meer nodig dan heet water en zeewier, in de vorm van een bad of een ‘wrap’.

4. Gelatine
Eetbare gelatine, waar geen suiker in zit, heeft veel voordelen voor je gezondheid en lichaam, maar werkt fantastisch voor het aanmaken van collageen. De poedervorm van dit wondermiddeltje is in bijna iedere gezondheids- en kruidenierswinkel te verkrijgen. Mix de poeder heel simpel in jouw favoriete drankje en drink dit eens per dag. Het zorgt ervoor dat jouw collageen wordt hersteld, want het gebrek hieraan is één van de grootste oorzaken van cellulitis.

  • cellulite 2

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties