0

150 rosieDeze make-up tricks maken het leven van een make-up lover uitzonderlijk makkelijker. Scheelt toch weer wat tijd bij het opstaan en klaar maken voor werk of school. Life savior! 

Deze tricks zijn zeer gemakkelijk uit te voeren en hier had je misschien nog nooit aan gedacht.

1. Maak je oogpotlood zachter
Voelt je oogpotlood te hard en te stug aan? Houdt dan je potlood voor 1 seconden boven een aansteker en laat het voor 15 seconden afkoelen. Dit zorgt ervoor dat je nu gemakkelijker het oogpotlood over je ooglid kan laten glijden want wie wit er nou geen perfecte cat-eye?

2. Te weinig pigmentatie in oogschaduw? Een wit oogpotlood is de oplossing
Toch niet helemaal tevreden met het oogschaduw pallettes die je hebt aangeschaft? Wees dan niet getreurd. Je kunt oogschaduw meer laten spreken door een witte oogpotlood over je gehele ooglid aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je de kleur van het oogschaduw meer versterkt wordt.

3. Gebruik een lepel voor dé perfecte cateye
Als eerst houd je de steel van de lepel tegen de buitenste hoek van je oog. Vervolgens trek je een rechte lijn voor je eyeliner. Daarna draai je de lepel zodat de holle kant op je oog ligt. Maak gebruik van de vorm van de lepel om de perfecte wings te creëren.

4. Gebruik dezelfde lepel om mascara foutjes te vermijden
Waar een lepel wel allemaal niet goed voor is! Een lepel kun je namelijk ook goed gebruiken bij het aanbrengen van je mascara. Houdt de holle kant van de lepel tegen je ooglid aan. Breng nu de mascara aan. Je zult zien dat je geen gedoe meer hebt met mascara resten.

5. Maak je eigen lipgloss van losse oogschaduw pigmenten.
Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een vaseline, oogschaduw dat verpoederd is en een lepel (ja daar is-ie weer). Mix wat van deze twee bij elkaar en swipe het op je lippen. Erg handig voor als je wilt experimenteren met gekke kleurtjes.

6. Verbergen donkere kringen onder je ogen op de juiste manier door een driehoek te creëren met concealer
Veel vrouwen zijn fan van concealer. Je zet gemakkelijk stipjes op de plekken waar je denkt dat het nodig zal zijn, maar er is ook een trick om op de juiste manier concealer aan te brengen door middel van een driehoek formatie. Begin onder de wimperrand onder je ogen en trek de concealer pen naar de neus toe. Door deze driehoek verhouding lijkt het alsof je een mini facelift ondergaan bent omdat je een veel grotere gedeelte meepakt.

  • Rosie huntington-Whiteley

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties