0

dubbelfrisss 150Behoor jij ook tot de grote schare Dubbelfrisss fans? Deze heerlijke frisdrank is, zoals de naam al zegt, super fris en lekker fruitig. Naast klassiekers als Appel & Perzik en Framboos & Cranberry heeft Dubbelfrisss nu twee nieuwe smaken.Het leuke aan deze smaken is dat er één speciaal voor mannen en één speciaal voor vrouwen is.

(advertorial)

Hippe Peer + Happy Kiwi is het vrouwendrankje; een vrolijke naam die staat voor houden van het leven en een drankje om samen van te genieten. Het stoere Berry Burst is een echt mannendrankje; een heerlijke beloning na een bijzondere prestatie op werk of in de sportschool of… of…

Maar nu het belangrijkste: één van die twee nieuwe smaken verdwijnt binnenkort al uit de schappen! Welke variant heeft het in zich om een blijvertje te zijn en is het meest populair? Natuurlijk gaat deze ware smaak battle niet ongemerkt en zijn er teams samengesteld om Hippe peer + Happy Kiwi en Berry Burst te vertegenwoordigen. Het Girlsss team bestaat uit Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie en de Boysss worden vertegenwoordigd door StukTV, TheKelVlog, Furtjuh en FUN.

De grote vraag is nu waar jij voor gaat. Natuurlijk hebben de vrouwen bij ons een grote voorsprong (stem #teamgirlsss!) maar misschien vind jij wel stiekem Berry Burst een stuk lekkerder… Ga snel naar de supermarkt, proef de twee smaken en breng hier je stem uit om te voorkomen dat jouw favoriet verdwijnt uit de schappen!

www.dubbelfrisss.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties