0

annic smart beauty award clinique 150Het is jullie vast niet ontgaan dat ILFN’s founder & director Annic van Wonderen misschien wel in de prijzen valt binnenkort. Naast dat ze genomineerd is voor een Generation Glamour Award in de categorie Business en voor ‘Meest Succesvolle Bekende Nederlander 2014′ door het Nationale Business Succes Award Instituut, heeft ze nog een nominatie voor een award te pakken.

Annic maakt namelijk ook kans op de titel Clinique Smart Beauty 2014! We hebben jullie al een aantal keer opgeroepen om op Annic te stemmen en willen jullie bedanken voor jullie massale inzet: Annic gaat nu namelijk net aan nek met Debbie van Beautyscene! Wij willen natuurlijk heel graag dat Annic wint en vragen jullie daarom, als je nog niet gestemd hebt, toch nog je stem uit te brengen en het liefst natuurlijk op Annic!

Je kunt hier je stem uitbrengen en als je dit doet, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen van Clinique zoals huidverzorgingsproducten of een Clinique fiets ter waarde van maar liefst € 2495!

Even je stem uitbrengen dus als je kans wil maken op leuke prijzen! Stemmen op Annic doe je hier!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties