0

dvf 150Als je erover nadenkt, bestaan er eigenlijk maar weinig programma’s die zich richten op het al het moois dat de fashion wereld te bieden heeft. Naast de zoektochten naar het volgend topmodel of designer houdt het daar wel zo ongeveer bij op, maar E! gaat hier verandering in brengen.

Deze zender zal een nieuw programma gaan lanceren waar Diane von Furstenberg de hoofdrol in gaat spelen. ‘The DVF Project’ zal gaan over de zoektocht naar de geschikte kandidaat voor de baan Global Brand Ambassador bij DVF. De oprichtster van het merk geeft een stel jonge ambitieuze meiden de kans om deze felbegeerde modebaan te scoren en geeft daarmee een kijkje achter de schermen van haar imperium.

E! volgt deze meiden een week lang tijdens hun sollicitatieprocedure, waar ze betrokken worden bij alle evenementen rondom Fashion Week en voor de vier andere divisies werken van DVF. Allemaal willen ze dolgraag de baan, maar voor sommige wordt de druk te veel.

Volg de meiden en ontdek wie uiteindelijk wel dé felbegeerde modebaan krijgt. Vanaf 9 november aanstaande om 21.00 uur zal ‘The DVF Project’ worden uitgezonden op E!. Mis het niet!

  • dvf

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties