0

HM thumb 150De afgelopen weken hebben we volop kunnen genieten van alle kleding die voorbij kwam bij de fashion weeks, maar wat nog veel leuker is om zelf mooie items te shoppen! Hiervoor moet je wezen bij de H&M, die ons 17 oktober erg blij gaat maken met de opening van het grootste filiaal ooit in Europa!

Aankomende 17 oktober zal Rotterdam op zijn kop staan door de feestelijke opening van een nieuwe H&M in de Koopgoot. Dit filiaal zal de grootste zijn van heel Europa waar we ongeveer 300.000 kledingstukken kunnen gaan vinden. Namelijk alle collecties die de modeketen in zijn assortiment heeft zullen op de ruim 4500 m² worden uitgestald wat voor het eerst in Nederland is en met dit nieuws maakt ons modehartje een sprongetje!

De deuren zullen vanaf 10 uur geopend zijn en hoor jij nou bij de eerste 150 klanten maak jij misschien kans op een shoptegoed variërend tussen de 5 en 250 euro, dat wordt dus dringen dames. Daarnaast zullen er leuke acties gehouden worden bij Rotterdam Centraal en in de Koopgoot waarbij je zomaar kleding krijgt uit een reclamezuil als je de winnende SMS ontvangt!

Wil jij voor de hele meute kans maken op gratis shoppen in de nieuwe H&M store? Speel dan snel het sociale media spel op hmlovesrotterdam.com! Win je niet? Zorg dan dat jij er 17 oktober bij bent!

  • HM_opening_Rotterdam

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties