0

california tan 640Je kent het gevoel vast wel: als je net een middagje in de zon hebt gezeten, voel jij je ineens een stuk zelfverzekerder omdat je een healthy glow hebt. Helaas weten we allemaal dat teveel zonnen niet goed voor je is, maar gelukkig komt California Tan met de ideale oplossing!

(advertorial)

California Tan is een Instant Sunless Tanning systeem dat gebruik maakt van een uniek 3-stappenplan die op een veilige manier jouw huid verzorgt én een natuurlijk egale bronze teint geeft zonder dat je er oranje van wordt. California Tan is geschikt voor ieder huidtype en voor dames en heren te gebruiken.

Hoe het 3-stappenplan werkt? Wij hebben het California Tan systeem zelf gebruikt volgens de onderstaande manier!

Met stap 1 leg je de basis voor de perfecte tan. Scrub je huid met de California Tan Body Buffer Exfoliator en breng vervolgens de California Tan Color Maximizer Prep Spray aan. Hiermee voed en verzorg je jouw huid eerst voor een maximaal resultaat. Houd de flacon op 25 cm van je lichaam en spray met vloeiende bewegingen jezelf in: binnen 60 seconden is het ingetrokken.

Stap 2 is het aanbrengen van de daadwerkelijke tan. In een handomdraai heb jij een natuurlijke teint zonder zon, die ook nog eens lang blijft zitten. Door de 360° vernevelkop creëer je een mooi airbrush effect en bereik je zelfs de meest lastige plekjes. Schud de spray goed voordat je het gaat gebruiken en houd de flacon 25 centimeter van je lichaam. Breng de spray met vloeiende bewegingen aan: wees spaarzaam op de knieeen, ellebogen en de enkels. Was je handen direct na het aanbrengen en wacht 4 uur met baden of douchen zodat de kleur zich optimaal kan ontwikkelen.

Met stap 3 verleng, verbeter en verzorg je jouw tan. Deze spray bestaat uit een wetenschappelijke formule die jouw tan langer laat stralen en de huid optimaal hydrateert. Spray de California Tan Extend Post Spray ook weer op door de flacon 25 cm van je lichaam te houden en met vloeiende bewegingen erlangs te gaan.

Het resultaat? Een gezond uitziende gebruinde huid zonder een oranje gloed! Ben jij net zo enthousiast als wij? California Tan is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Wehkamp.nl. Ga je naar de Libelle Zomerweek (18-24 mei 2015)? Dan kun je daar een demonstratie zien van California Tan!

www.wehkamp.nl

(Beeld: Linsey Sijmons)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties