0

hangover tips 150Na een avondje stappen, kan het weleens voorkomen dat jij veel te weinig slaap hebt gehad of in het ergste geval zelfs geen. Alleen wil niemand dat dit te zien is, wat toch al gauw gebeurt na een wilde nacht uit met vriendinnen.

Meestal gebeuren dit soort avondjes alleen in het weekend maar als dit doordeweeks plaatsvindt, is het al helemaal belangrijk dat niemand de volgende dag iets aan jou ziet. Met deze 7 tips zal jij net zo fris en fruitig verschijnen als dat iedereen van jou gewend is en niemand zal merken dat jij nog een paar uur daarvoor met je handjes in de lucht stond.

1. Krul je wimpers
Je zal verbaasd zijn hoe dit simpele en makkelijke trucje een avondje stappen kan compenseren. Gebruik een wimperkruller en smeer daarna een aantal lagen mascara over jouw wimpers. Hierdoor zorg je ervoor dat de ogen er helderder uitzien, zelfs al heb je geen oog dicht gedaan de nacht ervoor.

2. Gebruik witte oogschaduw
Smeer dit niet over je gehele ooglid, want dan zorg je er juist voor dat je er ziek uitziet in plaats van fris. Dep een klein beetje poeder onder je wenkbrauwen en in de hoeken van je ogen net naast je neus. De kleur van de oogschaduw zal je ogen laten knallen en door deze kleine methode zul je er zelfs wakkerder uitzien dan na de volledige 8 uur te hebben geslapen.

3. Neem een koude en warme douche
Waarschijnlijk neem jij sowieso een douche als je opstaat en na een avond in de kroeg of club te hebben gestaan is het al helemaal hard nodig. Alle stank van de gemorste drankjes, rook en de vette hap erna wil je zo snel mogelijk van je afspoelen. In plaats van uren onder een hete douche te gaan staan, is het goed om dit met koud water af te wisselen. Dit helpt je bloeddoorstroming en je zal er een veel wakkerder gevoel van krijgen zodat je meer energie hebt om je make-up en haar te doen nadat je de douche bent uitgestapt.

4. Smeer je in
Zodra je de douche uitkomt is het smeren geblazen met bodylotion en crèmes. Wees vooral niet zuinig met de lotions, want hydrateren is na een avondje borrelen een absolute must. Zoek een moisturizer uit met een opkikkerende geur, dat helpt om je wakker te maken. Kies voor bijvoorbeeld munt of grapefruit, waarvan de geur spontaan jouw ogen zullen openen.

5. Drink koud water
Net zoals dat het heel belangrijk is dat jouw huidje weer gehydrateerd wordt, geldt dit voor het gehele lichaam. Zodra je namelijk genoeg water drinkt, zul je een veel wakkerder gevoel krijgen en er ook zo uitzien. Zorg dat zodra je wakker bent of als je net thuis komt een aantal glazen koud water drinkt. De temperatuur van het drankje zal je lichaam een wake-up call geven en een glans waar een aantal uur slapen niet tegen opkan.

6. Draag comfortabele kleding
Na een avondje je meest sexy outfit en killing heels te hebben moeten dragen, ben je de volgende dag vast toe aan iets comfortabelers. Als je lekkerder in je vel zit, dan straal je dit ook uit. Vooral als je een paar uur mist met slapen, is die uitstraling noodzakelijk om er frisser uit te zien.

7. Eet vooral iets
Als je net een borreltje te veel op hebt, heb je waarschijnlijk de volgende dag totaal geen eetlust. Toch is dit één van de belangrijkste tips, want met door iets te eten krijgt jouw lichaam energie. En dat heb je zeker nodig om weer een hele dag door te komen na zo een kort nachtje.

  • b633ae7e1a71fef302bf89af19b76ac0

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties