0

11084782_875161055858435_2000560996_nHet is voorjaar en dus helemaal het geschikte moment voor een city trip. Eerder tipten we jullie al over een paar onbekende bestemmingen binnen Europa. Eén nadeel van dit soort tripjes blijft het inpakken van die kleine handbagage koffertjes. Omdat we jullie hier graag bij helpen hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet!

Zo houd jij voortaan je kleding kreukvrij, raak je geen oorbellen meer kwijt en houd je je beha’s mooi in model. Dat is een stuk fijner aankomen op bestemming. Vergeet de tips ook vooral niet door te sturen aan je reismaatje!

1. Parfumflesjes
Niks zo naar als een kapot parfum flesje in je handbagage! Bewaar deze (en andere breekbare dingen) dus in een sok, zo is de kans dat het flesje kapot gaat veel kleiner.

2. Oorbellen
Waarschijnlijk heb je thuis ook wel zo een lade met daarin extra knoopjes die je bij een nieuw bloesje krijgt. Wij hebben eindelijk een doel voor die honderden knopen die je nooit gebruikt. Gebruik ze om je oorbellen doorheen te prikken. Zo houd je je knopjes bij elkaar en vind je ze gemakkelijk terug.

3. Oplaad kabels 
Vaak heb je enorm veel kabels mee op vakantie. Voortaan voorkom je een warboel van opladers door ze netjes op te bergen in een stevige brillenkoker, die je niet meer gebruikt.

4. Voorkom kreukels
Ook als je weg bent, wil je er graag leuk bijlopen en al helemaal op citytrip! Kreukels in je kwetsbare blousejes voorkom je door ze eerst in een plastic tas te doen en daarna pas op te vouwen. Het plastic laagje zorgt ervoor dat de vouwen niet in je shirt blijven zitten.

5. Kettinkjes 
Het is helemaal hip om meerdere kettinkjes bij elkaar te dragen, maar wat een fiasco als al die halssnoeren in de knoop gaan zitten! Dit voorkom je door je kettingen door een rietje te rijgen en met een plakbandje vast te plakken.

6. Rollen 
Ben jij al bekend met het rol trucje? Als je je kleding oprolt in plaats van opvouwt nemen ze op mysterieuze wijze veel minder ruimte in beslag. Heel handig als je maar weinig mee kan nemen.

7. Lege ruimte vullen 
Als jij graag een paar laarsjes mee wilt op je tripje kan dat al gauw veel ruimte in je koffer opnemen. Benut deze loze ruimte door je laarsjes vol te proppen met schone sokken en ondergoed.

8. Pak tip 
Als jij niet van te voren kan besluiten wat je iedere dag aan wilt is er één gouden regel bij het inpakken van je koffer. Neem drie topjes mee voor iedere broek of rok die je inpakt. Het vaker aandoen van je spijkerbroek is namelijk veel minder opvallend dan je topje vaker dragen. Nog een plus: topjes nemen minder ruimte in in je koffer.

  • 11084782_875161055858435_2000560996_n

(Beeld: www.instagram.com/chiaraferragni)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties