0

De zomer is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat je de rest van het jaar harig door het leven hoeft te gaan. Harige oksels en benen zijn not done tijdens feestjes en een haarloze intieme zone vinden mannen doorgaans ook fijn.

Maar ja, ontharen heeft zo ook zijn nadelen. Waxen doet pijn en na ontharen kunnen bultjes ontstaan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit te verminderen of zelfs te voorkomen. Lees onze tips hieronder!

1. IJsblokjes
Rode bultjes op je benen na scheren is niet mooi,  maar dit kun je gelukkig voorkomen met een huis-tuin-en-keuken-middel: ijsblokjes. Je hebt ze vast altijd in de vriezer liggen. Haal ze na het scheren over je benen voor verkoeling én dus om rode bultjes te voorkomen.

2. No Scream Cream
Zou je wel eens een brazilian wax behandeling willen maar durf je het niet aan vanwege de pijn? Dan moet je No Scream Cream gebruiken. Breng deze een uur voor de behandeling aan. Het zorgt ervoor dat je huid een beetje wordt verdoofd waardoor je minder pijn hebt.

3. TendSkin
Dit is het product wat je op moet smeren nadat je een waxbehandeling hebt gehad. Het voorkomt rode bultjes door je huid te desinfecteren en dode huidcellen te verwijderen. Na het gebruik voelen je benen superglad aan.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties