0

150 IceNu de warme zomeravonden steeds dichterbij komen, wordt alles weer uit de kast getrokken om de gezelligste picknicks compleet te maken. We bereiden de heerlijkste fruitsalades en late night barbeques gaan door tot de zon ondergaat.

Een picknick ziet er altijd al leuk uit en food snaps doen het dan ook goed, zeker met rood geblokte picknickkleden. Maar wij hebben nog een leuke tip om je zwoele zomeravonden nóg meer fashionable te maken: vrolijke zomerse ice cubes. Je kunt al je creativiteit los laten op de ijsblokjes en naast dat het er dus super leuk uitziet is het ook nog eens onwijs makkelijk om te maken.

Je benodigheden? Een ijsblokjesvorm, water en hetgeen wat je erin wilt doen. Dit kan van alles zijn; fruit, eetbare bloemen, kruiden, komkommer; wat je wilt. Je kunt allerlei kleurtjes en smaken combineren om zo de leukste zomerse ijsblokjes te maken.

Wil je wat varieëren in je ice cubes? Gebruik dan Kokomelk in plaats van water of gebruik yoghurt om je ijsblokjes wat romiger te maken. Heerlijk voor de warme zomer dagen én ze zien er ook nog eens super fashionable uit.

  • Ice Cube
  • Kokosmelk
    Ice Cubes met kokosmelk
  • Ice Cubes

(Beeld: Pinterest )

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties