0

150 ElleGisele Bündchen siert al menig tijdschrift cover en ook deze maand staat ze weer op de voorpagina, van Elle Canada deze keer. Ze showt haar strakke body vol trots en vertelt ons haar key voor haar platte buik.

Het model let gewoon op wat ze naar binnen werkt en leeft volgens het eeuwen oude gezegde ‘ieder pondje gaat door het mondje’. Ze beschouwt haar lichaam als heilig en zegt haar leven in teken van haar lichaam te stellen. Wat natuurlijk op zich best logisch is aangezien haar lichaam ook haar baan is. Ook zegt het model niet stil te kunnen zitten; als ze niet sport voelt ze zich niet lekker in haar vel. Sporten is dus echt een must.

Het Braziliaanse model zal haar bewegingsmentaliteit wel mee hebben gekregen vanuit haar exotische bloed. ‘I love the spirit of Brazilian people‘. Ze zijn altijd super energiek, vrolijk én bewegen is echt the way of life in Brazilië.

Maar naast dat het model dus super veel beweegt let ze ook goed op wat ze eet, wil ze ook weteb wáár haar voedsel vandaan komt en eet vooral veel groente en fruit. We weten dus wat ons te doen staat als we net zo’n platte buik willen als Gisele: allemaal massaal aan de Braziliaanse dansmoves in combinatie met een goede salade.

  • Elle

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties