0

marcy brown 150Je kan ons vrouwen niet gelukkiger maken dan met een mooi sieraad. Bijoux is leuk maar het liefst hebben we natuurlijk items van écht zilver en goud en het liefst ook met een mooie steen zoals een diamant. Helaas tikt dan het bedrag aardig aan… Of toch niet?

(advertorial)

Bij de online jewelry outlet Marcy Brown kun je de mooiste gouden en zilveren sieraden tegen de laagste prijs vinden. Hoe dat kan? De collectie bestaat voornamelijk uit afgeprijsde sieraden en horloges uit voorgaande collecties van verschillende merken zoals Alpina, Diamonde, Damiani, Citizen, Dreyfuss & Co, Otazu en Pequignet.

Elke maand komen er nieuwe beeldschone sieraden binnen in bij Marcy Brown en dat allemaal voor een hele fijne prijs. De collectie bestaat bovendien uit verschillende prijsklassen. Denk aan een armband voor 14 euro maar ook een ring van 4875 euro (originele prijs 9750 euro). Voor ieder wat wils dus! Ook fijn: de sieraden worden door Marcy Brown geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteitseisen. Dit betekent onder andere dat de diamanten die verkocht worden, geen conflictdiamanten zijn.

Bekijk hieronder een selectie uit de collectie of ga hier naar de webshop. Klik op jouw favoriet om te bestellen!

www.marcybrown.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties